Aanbod Koningsspelen in een nieuw jasje

| 12-04-2018

SportService organiseert op vrijdag 20 april de jaarlijkse Koningsspelen in Zwolle. De organiserende partij heeft er voor gekozen om het sportaanbod voor de ruim 4.000 scholieren iets te veranderen. “Naast de traditionele sporten willen we de kinderen stimuleren om iets nieuws te proberen. We volgen de trends en sluiten aan bij de actualiteit”, zegt projectleider Dorien Vogel.

SportService Zwolle houdt al voor de zesde keer het sportieve Oranjefeest en doet dat in samenwerking met Deltion College, Landstede, On Campus/Calo Windesheim, het CSE, het Thomas a Kempis College, JenaXL en Frion. Er wordt gesport op Het Hoge Laar, De Verbinding, De Siggels, De Pelikaan en bij de Calo van Hogeschool Windesheim, waar de leerlingen kunnen kiezen uit verschillende sporten. Het programma start om 8.30 uur met een ontbijt, waarna een uur later de officiële opening wacht. Om 9.45 uur start de sportdag, met als thema 'BinnesteBuiten'. “De sporten die worden aangeboden zijn freerunning, suppen, padel, rugby, survival, obstakelrun, schaatsen in het voorjaar, zwemmen en natuurlijk de traditionele sporten”, vertelt Vogel.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl
SportService Zwolle, Sportpark De Pelikaan, Deltion College, Sportpark De Verbinding, Hogeschool Windesheim, Landstede, Calohal, Sportpark Het Hoge Laar, Sportpark De Siggels, Koningsspelen, On Campus

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws