4C Zwols gekleurd, Ulu Spor naar Noord

| 05-07-2017

De vierde klasse C is aankomend voetbalseizoen weer Zwols gekleurd. In de kelder van het zaterdagvoetbal kruisen CSV ‘28, Dieze West, HFC Storica, HTC, VSW en Wijthmen de degens en daarmee is Zwolle goed vertegenwoordigd. Zondagclub SV Zwolle keert terug in het district Oost (3B), terwijl Ulu Spor de omgekeerde weg bewandelt. De Zwolse degradant is ingedeeld in de vijfde klasse A van het district Noord.

Promovendus Berkum is voor het seizoen 2017-2018 ingedeeld in de hoofdklasse B van het zaterdagvoetbal. In die competitie ontmoet de Zwolse club ook een aantal clubs uit het westen van het land, waaronder amateurclub Ajax. De drie Zwolse tweedeklassers - Be Quick ’28, SVI en WVF - treffen elkaar in de tweede klasse H. Doordat ZAC het afgelopen seizoen is gedegradeerd en Zwolsche Boys via de nacompetitie is gepromoveerd spelen de twee clubs uit Zwolle-Zuid, die sportpark Jo van Marle met elkaar delen, komend jaar in de derde klasse C van het zaterdagvoetbal. In 3C zitten verder onder meer twee clubs uit het district Noord, te weten: Olympia ’28 en SC Rouveen. Alle competitie-indelingen voor het seizoen 2017-2018 zijn te vinden op www.knvb.nl.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl
VV Berkum, Voetbal, Be Quick ’28, ZAC, SVI, WVF, Zwolsche Boys, CSV ‘28, SV Zwolle, HTC, VSW, Wijthmen, Ulu Spor, Dieze West, HFC Storica

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws