Zwolse raadsleden bezoeken Blue Hawks

| 07-07-2012

Een groep van zeven raadsleden heeft vrijdag een bezoek gebracht aan honk- en softbalvereniging Blue Hawks. Het bezoek aan de accommodatie in Holtenbroek maakte deel uit van het jaarlijkse kennismakingsbezoek van de Zwolse gemeenteraad. Alle raadsleden grepen de kans aan om ook zelf een balletje te gooien en te slaan.

Blue Hawks had in mei de Zwolse raad uitgenodigd om op bezoek te komen in het kader van het kennismakingsbezoek van de gemeenteraad. De raadsleden werden door bestuursleden Rogier van Zon en Jan Egbertsen bijgepraat over honkbal in Nederland en Zwolle en de stand van zaken bij Blue Hawks, één van de tien honk- en softbalverenigingen in Overijssel. Aansluitend leerden softballers Cees-Jan Bloemendaal en Jacqueline Karel de raadsleden de technieken van het gooien en het slaan. Zij werden daarbij ondersteund door drie BeeBall-leden, van het jongste team van Blue Hawks.

Behalve een bezoek aan de Zwolse honk- en softbalvereniging Blue Hawks lieten de raadsleden zich ook bijpraten bij Pivot4, Doomijn en het nieuwe zwembad De Vrolijkheid. De gemeenteraad maakt jaarlijks aan het einde van het politieke seizoen tijd vrij om per fiets bij organisaties langs te gaan voor een kennismakingsbezoek. Via een dagvullend programma worden in meerdere groepen een groot aantal instanties bezocht.

Gemeente Zwolle, Blue Hawks, Honkbal

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws