Zwolsche Boys zoekt nog voetbalmeiden

| 27-09-2010

Voetbalvereniging Zwolsche Boys besteedt dit seizoen extra aandacht aan de werving van meiden. De club speelt hiermee in op de toenemende interesse van meiden voor de sport voetbal. Op dit moment beschikt Zwolsche Boys over twee D-meidenteams en één E-meidenteam, maar wil ook graag een C-team formeren.

“Voor de C-meiden die nu nog in een gemengd team spelen bij Zwolsche Boys zijn we op zoek naar meiden die geboren zijn in 1995, 1996 of 1997 en het leuk vinden om samen met andere meiden te voetballen”, vertelt Maaike Frijling. “Voor deze meiden organiseert Zwolsche Boys op vrijdag 15 oktober een kennismakingsavond met voetbal, patat en een leuke film! De kennismakingsavond begint om 17.00 uur met een leuke training. En omdat voetbal een teamsport is gaan we daarna met z’n allen patat eten en een echte meidenfilm kijken.”

De avond wordt rond half negen afgesloten en in de weken daarna is het voor enthousiaste meiden nog mogelijk om twee reguliere trainingen mee te doen, alvorens ze definitief lid worden van Zwolsche Boys. Om het lidmaatschap nog aantrekkelijker te maken krijgen de nieuwe leden een paar voetbalschoenen (ter waarde van 50 euro) gratis. Aanmelden voor de kennismakingsavond van 15 oktober is gewenst via coordinatormeisjes@zwolscheboys.nl.

Voetbal, Zwolsche Boys

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws