Zwollywood Sticks sluit mooi seizoen af

| 23-05-2017

De teams van de Zwolse e-hockeyvereniging Zwollywood Sticks hebben het seizoen afgelopen zaterdag afgesloten met de laatste competitiewedstrijden. Zwollywood Sticks E1 maakte op de slotdag nog kans op de titel in de derde klasse Oost, maar door drie nederlagen bleef een groot kampioensfeest uit. Net als E1 slaagde ook het E2-team er zaterdag niet in om nog een overwinning te boeken.

Zwollywood Sticks begon de laatste competitiedag in Sportcentrum Valkenhuizen in Arnhem als de nummer twee met twee punten achterstand op koploper Keistad Rollers E3, de tegenstander in de eerste wedstrijd. De Zwolse ploeg begon vel aan het cruciale duel, maar kon niet voorkomen dat Keistad Rollers op voorsprong kwam. Zwollywood Sticks probeerde nog wel op gelijke hoogte te komen, maar Keistad Rollers was veel sterker en dat resulteerde in een 4-6 overwinning voor de ploeg uit Amersfoort. Het Zwolse team moest zich vervolgens herpakken voor wedstrijd twee tegen Koprol Quick Sticks E2, een duel met als inzet plek twee op de ranglijst. Maar opnieuw had het E1-team geen grip op de tegenstander en verloor met 3-5. De moegestreden Zwollenaren wilden het seizoen daarna graag met een zege afsluiten, maar moesten ook hun meerdere erkennen in de e-hockeyers van Stick Flyers E3. De Friese ploeg won met 1-3.

In Arnhem had ook Zwollywood Sticks E2 het zwaar. Tegen de teams bovenin de derde klasse Oost wist de Zwolse formatie wel een aantal doelpunten mee te pikken, maar tot een overwinning kwam Zwollywood Sticks niet. Zo verloor het Zwolse E2-team met duidelijke cijfers van Koprol Quick Sticks E2 (3-14), Keistad Rollers E3 (4-12) en was E-Team Emmen E4 met 1-9 veel te sterk. “We mogen stellen dat de zomerstop voor beide ploegen van Zwollywood Sticks op het goede moment komt. Toch mag er teruggekeken worden op een mooi en leerzaam eerste seizoen in de competitie”, aldus de Zwolse e-hockeyvereniging.

Hockey, G-hockey, Zwollywood Sticks


Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws