Zwolle heeft er weer een tennisleraar bij

| 20-07-2012

Zwolle heeft er een tennisleraar bij. De 51-jarige Ger van der Veen heeft onlangs de KNLTB-opleiding Tennisleraar A met goed gevolg afgesloten en mag zichzelf nu ook officieel gediplomeerd tennisleraar noemen.

“Tennis is mijn passie. In mijn jeugd ben ik ooit begonnen te tennissen bij tennisclub PAF. Later ben ik overgestapt naar ZLTB en vervolgens, doordat ik met mijn gezin praktisch naast de tennisbanen van TC Ittersum woon, lid geworden van TC Ittersum, waar ik nu ruim twintig jaar tennis. Tennis is mijn lust en mijn leven en zo ook het coachen en begeleiden van jeugd bij de tennisclub”, vertelt Ger van der Veen, die mede door het verloop in tennisleraren bij TC Ittersum vorig jaar besloot zijn passie te professionaliseren. Hij schreef zich in bij de KNLTB voor de opleiding en heeft inmiddels dus zijn diploma op zak.

“Momenteel ben ik bezig met het opzetten van mijn eigen tennisschool. De bedoeling is dat ik een volwaardig en compleet tennisconcept ga aanbieden volgens de nieuwste visie van de KNLTB. Binnenkort kan ik hierover meer melden. Maar tennisverenigingen en/of -scholen in Zwolle en omstreken die op zoek zijn naar een enthousiaste tennisleraar kunnen natuurlijk nu al contact met mij opnemen.” Zijn mailadres is ghmvanderveenno@spmgmail.com.

PAF, Tennis, ZLTB, TC Ittersum, Ger van der Veen

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws