Zumbathon levert 1.650 euro op voor Haïti

| 03-02-2010

Na anderhalve week voorbereiding, was het dinsdagavond zover; de Zumbathon van Achmea health Centers en FC Zwolle! Maar liefst 150 deelnemers trotseerden regen en sneeuw voor het goede doel. Met groots enthousiasme werd er gedanst voor Haïti en met een fantastisch resultaat.

Om half zeven stonden de eerste enthousiastelingen al voor de deur. De bijdrage werd met genoegen in de collectebus gestopt en er klonk geen verbolgen woord over het slechte weer. Om zeven uur renden alle deelnemers het veld op en knalden opzwepende latin beats door de speakers van het FC Zwolle Stadion. Regen en sneeuw deerden niet; het was een dansfeest voor jong en oud!

Om kwart over acht moest de Zumbathon eerder dan gepland stoppen in verband met de sneeuw en gladheid. In het spelershome van Zwolle konden de deelnemers opwarmen en was de warme chocolademelk bijna niet aan te slepen. De penningmeester kwam vervolgens het goede nieuws vertellen: de Zumbathon heeft 1.650 euro opgebracht. Een prachtig resultaat!

Achmea health Centers en FC Zwolle bedanken alle deelnemers (Smash Sound, Workx, Hair Today, Sport2000, alle artiesten en uiteraard alle vrijwilligers) voor hun fantastische inzet en bijdrage!

Achmea, Zumba, Zumbathon, FC Zwolle Stadion, Dansen

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws