ZBC en Smash houden elkaar op remise

| 26-09-2010

Het eerste team van de Zwolsche Badminton Club heeft zaterdag gelijkgespeeld tegen Smash Hoogeveen. In Zwolle eindigde het duel in 4-4. ZBC, dat de eerste twee wedstrijden van het seizoen verloor van Veendam, begon goed aan de wedstrijd tegen het bezoek uit Hoogeveen. Rik de Jong, Janine Buikema en Ties van der Heide wonnen hun enkelpartijen. Miranda Groeneveld verloor echter haar wedstrijd, waarna ook de twee gemengd dubbels naar Smash gingen: 3-3.

De eerste van de twee laatste en beslissende dubbelpartijen ging ook direct kansloos verloren. Rik de Jong en Ties van der Heide tekenden uiteindelijk toch nog voor het vierde punt. Het tweetal begon voortvarend aan de partij en won simpel de eerste game. De heren herpakten zich bovendien knap na de makkelijk verloren tweede game. Het duo hield het tempo hoog en speelde aanvallend, waardoor de derde game kon worden gewonnen en de partij alsnog in een gelijkspel eindigde.

Zondag 3 oktober staat de volgende wedstrijd voor ZBC op het programma. Dan reist het team af naar Enschede om de strijd aan te gaan met het derde team van studentenvereniging DIOK (Drank is onze kracht).

Badminton, ZBC

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws