ZAC en HTC nog altijd zonder puntverlies

| 25-09-2010

ZAC en HTC hebben nog altijd geen punten gemorst in de vierde klasse D. HTC wist zaterdag op eigen veld met 3-1 te winnen van het verrassend goed presterende VSW en daarmee boekte de ploeg van Edwin Kwakkel alweer de vierde zege op rij. De andere Zwolse derby tussen ZAC en Edon eindigde in een 2-0 overwinning voor de thuisploeg. Het was voor ZAC de derde overwinning in even zoveel wedstrijden. ZAC speelde één wedstrijd minder, omdat zij al een vrij weekend heeft gehad in verband met de terugtrekking van Noord Veluwe Boys.

“Laten we het maar houden op een zakelijke overwinning”, is de eerste reactie van Herman Oosterhaar, hoofdtrainer van ZAC. “We hebben vandaag duidelijk niet het spel gespeeld wat we kunnen, maar desondanks relatief eenvoudig gewonnen. In balbezit waren de jongens iets te gretig en daardoor leden we veel te veel balverlies. Ik denk dat we iets te graag een goede wedstrijd op de mat wilden leggen voor eigen publiek, aangezien dit pas ons eerste thuisduel was. Wat me heel tevreden stelt is het feit dat we werkelijk niets hebben weggegeven. Onze keeper heeft slechts terugspeelballen gehad en geen enkele redding hoeven te verrichten.”

Storica
Voor de derde keer in één week tijd heeft Storica een grote nederlaag geleden. Op bezoek bij VV Kampen ging de ploeg van Jan de Vries kansloos met 11-0 onderuit. Verleden week verloor Storica al met 0-9 van Wilsum, terwijl de midweekse bekerwedstrijd tegen WWNA met 10-1 verloren ging. “Het niveau was vandaag heel slecht”, aldus Freddy Jansen van Storica. “We mogen het niet als excuus gebruiken, maar we hebben wat blessures. Het is te hopen dat zij weer fris worden. En, eerlijk is eerlijk, het niveau in deze competitie is ook wel wat hoger dan dat we vooraf gedacht hadden.” Na vier duels staat de teller van Storica altijd nog op nul punten, de Zwolse ploeg kreeg al 29 goals tegen.

Voetbal, ZAC, HTC, VSW, Vierde klasse D, Edon, HFC Storica

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws