Yelloo Sportfoto krijgt plek bij TT Zwolle

| 27-10-2012

Michael Bremmers, winnaar van de Yelloo Sportfoto van de Maand maart, heeft zaterdag bij Tafeltennis Zwolle zijn prijs in ontvangst genomen. Hij kreeg tijdens de jubileumviering van de tafeltennisclub een uitvergroting van zijn foto op doek, gespannen in een steigerframe. Michael maakte zijn winnende foto, met daarop Robert Jan van der Heijden, tijdens een wedstrijd van het eerste herenteam van TT Zwolle.

© Annet van Raalten

Met de prijsuitreiking was - op verzoek van Michael Bremmers en Tafeltennis Zwolle - bewust gewacht tot na de renovatie van de tafeltennishal aan de Albert Cuypstraat in Zwolle. “Het is onvoorstelbaar hoeveel werk de vrijwilligers de afgelopen periode hebben verzet”, vertelt Karl Veneman, voorzitter van Tafeltennis Zwolle. “De aannemer, de installateur en zo’n zeventig tot tachtig vrijwilligers hebben keihard gewerkt om deze hal aan de Albert Cuypstraat weer op te knappen. Er is een enorme stap gezet, de renovatie is zeer voorspoedig verlopen en je kunt zeker spreken van een cultuurschok.”

Heb jij ook een mooie foto gemaakt van een sportieve activiteit in Zwolle (of omgeving)? Aarzel dan niet om deze in te sturen! Wie weet wordt jouw bijdrage dan wel als winnaar van de maand oktober gekozen. Dus ga snel naar ‘Yelloo Sportfoto van de Maand’ en stuur jouw foto in. Veel succes!

© Annet van Raalten
Tafeltennis, Tafeltennis Zwolle, Robert Jan van der Heijden, Prijsvragen, Yelloo Sportfoto van de Maand

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws