WVF krijgt voetballes van ASV Dronten

| 13-08-2010

WVF is donderdagavond op het Berend Elzerman Toernooi van VSCO ’61 opnieuw op een nederlaag getrakteerd. De formatie van trainer Eduard Lindeboom ging op sportpark De Heughte in Oosterwolde dit keer met maar liefst 4-0 ten onder tegen eersteklasser ASV Dronten.

De Drontenaren lieten van begin af aan zien dat ze over een goede ploeg beschikken. In de negende minuut kwam ASV Dronten dan ook al op een 1-0 voorsprong door een treffer van Danny de Beer. In het vervolg van de eerste helft bleef de polderploeg het betere van het spel houden en kon WVF weinig terug doen. In de tweede helft probeerde WVF de bakens wel te verzetten, maar eigenlijk creëerden de Zwollenaren geen enkele mogelijkheid. En dat over negentig minuten gezien. ASV Dronten daarentegen combineerde er lustig op los. Allereerst werd er nog een goede kans om zeep geholpen, maar in de 65ste minuut was het wel raak. Slecht uitverdedigen van WVF werd afgestraft en het was uiteindelijk Rob van Amerongen die zijn eigen doelman passeerde 2-0.

In de 78ste minuut werd de score verder opgevoerd door Groklan Pala: 3-0. Hierna moest WVF ook nog verder met tien man, omdat de ingevallen Mark Sloots met rood kon vertrekken. Hij hield een doorgebroken speler onreglementair tegen. Uiteindelijk scoorde vier minuten voor tijd Jeremy de Graaf de 4-0. Door deze uitslag speelt ASV Dronten zaterdag 14 augustus om 14.30 uur tegen VSCO’61 om de derde plek en mag WVF het om 12.30 uur opnemen tegen DSV ’61 om de vijfde plaats.

Voetbal, WVF

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws