WVF krijgt klop van Go Ahead Kampen

| 11-08-2010

WVF is dinsdagavond met een nederlaag begonnen aan het Berend Elzerman Toernooi van VSCO ’61. De formatie van trainer Eduard Lindeboom ging op sportpark De Heughte in Oosterwolde met 3-2 ten onder tegen Go Ahead Kampen.

De Kampenaren gingen voortvarend van start. In de vierde minuut kon Nick Breukelman uit een corner eenvoudig raak koppen: 1-0. In het vervolg van de eerste helft bleef Go Ahead de bovenliggende partij en daar had WVF niet veel tegen in te brengen. In de tweede helft vervolgden beide eersteklassers op een nat veld hun strijd. WVF kroop wat meer uit de schulp, maar door een slechte terugspeelbal stond de Zwolse ploeg plotseling op een 2-0 achterstand. Jeffrey Klein profiteerde in de 54ste minuut van de slechte terugspeelbal en maakte het buitenkansje professioneel af.

In de 62ste minuut liep Go Ahead zelfs uit naar een 3-0 voorsprong. Eddo Wesselink troefde zijn tegenstrever af en scoorde beheerst. De wedstrijd leek daarna beslist, maar de mannen uit Westenholte gaven de moed nog niet op en verkleinden de achterstand tot 3-1 door een treffer van Timon Beimers. En in de 89ste minuut werd het zelfs ook nog 3-2. Het was wederom Beimers die voor WVF scoorde. Maar verder kwamen de mannen van Lindeboom niet.

Voetbal, WVF

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws