WVF en Be Quick komen niet tot winst

| 30-10-2010

WVF heeft zaterdag verzuimd te winnen van ASV Dronten. Op sportpark De Weide Steen eindigde het duel tussen de nummers elf en twaalf van de eerste klasse D in 1-1. WVF speelde het laatste kwartier met tien man, nadat Jeroen van Brummen met twee keer geel was weggestuurd. De eindstand was toen al bereikt. Op slag van rust kwam ASV Dronten op 0-1 vanuit een directe vrije trap. Timo Beimers tekende in de tweede helft voor de gelijkmaker. Ook Be Quick ’28 speelde met 1-1 gelijk. Zij moest op bezoek bij AVW ’66.

Hoewel een overwinning zeer welkom en misschien wel verdiend was geweest voor WVF, toonde trainer Eduard Lindeboom zich na afloop niet ontevreden. “Zeker gezien het wedstrijdverloop mogen wij denk ik wel blij zijn met een punt. Tot aan de 75ste minuut hadden wij de wedstrijd namelijk onder controle, maar door die rode kaart veranderde de situatie nogal. Vanaf dat moment ging Dronten heel nadrukkelijk op zoek naar de 1-2 en daar kregen ze ook wel mogelijkheden toe, maar voor hetzelfde geld pakken we zelf nog de volle buit. Timo Beimers had in de slotminuut de winnende op zijn schoen, maar zijn stiftje werd makkelijk gepakt door hun doelman.”

Be Quick
Het gelijke spel tussen AVW ’66 en Be Quick ’28 kwam op heel andere wijze tot stand. Heel lang leek het duel in 0-0 te gaan eindigen en de eerste toeschouwers waren zelfs al naar huis toen de eerste treffer viel. Joram Hendriks bracht de Zwolse formatie in de 93ste minuut op een 0-1 voorsprong, maar Be Quick gaf de winst alsnog uit handen. Direct vanaf de aftrap maakte de thuisploeg uit Westervoort, hekkensluiter in de eerste klasse D, gelijk. Daarmee bewees Be Quick zichzelf een zeer slechte dienst, want bij winst zou de ploeg van trainer Bert Hendriks zijn opgeklommen naar de vierde plaats.

Voetbal, Be Quick ’28, WVF, Eerste klasse D

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws