WVF A1 brengt Be Quick nieuw verlies toe

| 01-06-2010

Het A1-elftal van Be Quick ’28 heeft dinsdagavond opnieuw verlies geleden tijdens het Zwols Kampioenschap Voetbal. Nadat ZAC vrijdag al met 2-3 te sterk was, bleek Be Quick dinsdagavond ook niet opgewassen tegen WVF. De bezoekers uit Westenholte zegevierden met 1-2 en gaan nu met ZAC uitmaken wie eerste in de poule wordt. Voor Be Quick ’28 zit het toernooi er na twee (onterechte) nederlagen eigenlijk op, al wacht het op donderdag 10 juni nog een wedstrijd om de zevende en achtste plaats.

Het duel tussen derdedivisionist Be Quick ’28 en hoofdklasser WVF kwam wat moeilijk op gang. Het baltempo lag in de eerste helft veel te laag en de mogelijkheden waren op één hand te tellen. De grootste kans was er voor Be Quick, maar Adil Saadan werkte een strakke voorzet net voorlangs. Na rust kwam de thuisploeg wel op voorsprong. Na een aantal grote opgelegde kansen was het Thomas Riemens die in de 73ste minuut de bevrijdende 1-0 maakte. Zijn treffer leek genoeg voor de zege, totdat Roy van Duuren de 1-1 binnenwerkte. Be Quick drong daarna nog wel aan, maar wist geen doelpunt meer te forceren. WVF wist daarentegen juist te profiteren van de ontstane ruimte. Uit een snelle counter schoot Patrick Koning drie minuten voor tijd de winnende treffer tegen de touwen.

HTC - SVI: 5-1
Net als Be Quick heeft ook SVI dinsdagavond al een tweede nederlaag moeten slikken. Waar Berkum vrijdagavond te sterk was (4-1), daar moesten de jongens uit Ittersum nu de zege aan HTC laten. Aan de basis van de 5-1 zege voor HTC stond Rachid El Bouhni, die zijn ploeg na twintig minuten spelen, in een tijdsbestek van drie minuten, aan een 2-0 voorsprong hielp. Op slag van rust kwam SVI via Kavish Ramdjawam nog wel terug, maar na de thee was het verzet gebroken. In een rommelige tweede helft scoorde Hayder Albadri nog driemaal voor HTC en zette de eindstand daarmee hoogstpersoonlijk op 5-1.

Voetbal, Be Quick ’28, SVI, WVF, HTC, Zwols Kampioenschap Voetbal

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws