Winst en verlies volleyballers Westenholte

| 22-11-2010

De herenploeg van volleybalvereniging Bas Autowas Westenholte heeft zaterdag in de eerste divisie een goede 1-3 zege geboekt bij hekkensluiter Dros Alterno in Apeldoorn. Na een moeizame start en verlies van de eerste set (25-14), werden de drie volgende sets overtuigend gewonnen. De vrouwen daarentegen gingen in Assen met 3-2 onderuit bij Sudosa.

De vrouwen uit Westenholte begonnen erg slecht en onrustig aan het duel in de tweede divisie. Binnen een paar minuten stonden ze al op grote achterstand. Alles wat mis kon gaan, ging ook mis. En de tegenstander profiteerde daar goed van. Westenholte verloor de eerste set dan ook kansloos met 25-12. Gelukkig werd de eerste set echter snel vergeten, want in de tweede en derde set speelden de Zwolse vrouwen wél zoals het moet. Met goede passes, gevarieerde aanvallen, servicedruk en veel enthousiasme werden beide sets overtuigend gewonnen: 18-25 en 19-25.

De vierde set begon Westenholte wat onrustiger te spelen, maar kwam toch op een 16-19 voorsprong. Daarna volgden echter een paar persoonlijke fouten, waardoor de vierde set uiteindelijk onnodig met 29-27 verloren ging. Net als de twee voorgaande wedstrijden moest er dus een vijfde set worden gespeeld. En in die beslissende set speelde Westenholte niet geweldig. Sudosa won de set met 15-9 en dus de wedstrijd met 3-2.

Volleybal, Volleybalvereniging Voorsterslag

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws