Win een arrangement voor ‘De Marathon’

| 22-03-2017

De gloednieuwe musical ‘De Marathon’, gebaseerd op de succesfilm uit 2012, is op donderdag 30 en vrijdag 31 maart en op donderdag 2 en vrijdag 3 november te zien in het Zwolse theater De Spiegel. Deze prachtige, hilarische en tegelijkertijd ontroerende voorstelling kun jij gratis bijwonen, want Sportief Zwolle mag een arrangement ter waarde van 45 euro weggeven. Geef jij het juiste antwoord op onderstaande vraag, dan maak jij kans op dit mooie arrangement.

Door welke vier acteurs worden de vier automonteurs (in de roze hardlooppakjes) gespeeld in de musical De Marathon?

De Marathon, gebaseerd op de succesfilm van 2012, gaat over een stel ongetrainde, in zeer slechte conditie, Rotterdamse monteurs die besluiten hun vriend/baas te helpen geld in te zamelen om belastingschulden af te lossen. Het is een verhaal vol Rotterdamse humor over vriendschap, moed en liefde! Een musical met een schitterende cast en met komische nummers van Thomas Acda. Het te winnen arrangement bestaat uit: een eerste rang stoel met voorafgaand aan de voorstelling ‘een bakkie pleur of thee’ met twee ‘moorkoppies’ en in de pauze twee biertjes/fris plus bitterballen.

Je kunt je antwoord tot (let op) zondagmiddag 17.00 uur mailen naar de redactie van Sportief Zwolle. Onder de goede inzenders wordt één winnaar geloot. Hij of zij krijgt vanzelf bericht. Kaarten voor de voorstelling zijn te koop via: www.zwolsetheaters.nl.

Prijsvragen

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws