Wijthmen scoort niet, Storica onmachtig

| 18-09-2010

De voetballers van Wijthmen hebben het vizier dit seizoen nog niet op scherp staan. Dat de teller van goaltjesdief Sander van Gurp na drie wedstrijden nog altijd op nul staat zegt misschien wel voldoende. Zelfs vanaf de penaltystip wist hij zaterdagmiddag niet te scoren. Op eigen veld ging de ploeg van trainer Geert Bos dan ook met 0-3 onderuit tegen Swift ’64.

“Swift was kwalitatief een stuk beter en in het eerste half uur werden wij behoorlijk weggespeeld”, stelt Wijthmen-aanvoerder Renzo van de Vegte. “Eigenlijk werd het pas weer een wedstrijd toen de bezoekers met zijn tienen verder moesten.” Vanwege een handsbal werd één van de Swift-spelers door de scheidsrechter uit het veld gestuurd. Daarnaast kreeg Wijthmen een strafschop, maar Sander van Gurp faalde. “In de tweede helft kwamen wij wel wat beter in ons spel, maar de bal wilde er gewoonweg niet in. Aan de andere kant moeten we blij zijn dat het geen elf tegen elf is gebleven, want dan was het heel anders afgelopen”, aldus een realistische Van de Vegte.

In diezelfde vierde klasse deed Storica het zaterdagmiddag nog een stuk slechter dan Wijthmen. De Zwollenaren verloren met maar liefst 0-9 van Wilsum en blijven dus samen met Wijthmen strak onderaan staan in de vierde klasse D. Beide ploegen hebben dit seizoen nog geen punt gepakt. Het doelsaldo van Wijthmen (1-11) is echter een stukje beter dan dat van Storica (1-18).

Voetbal, Wijthmen, Vierde klasse D, HFC Storica

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws