Wie zit er na Harry Marshall in het pak?

| 14-09-2010

Harry Marshall. Dat was maandag het enige juiste antwoord op de vraag: Wie zit er in het albatros pak? De basketballer had zich als eerste in het pak gehesen voor de mascotte-actie, die Sportief Zwolle in samenwerking met Landstede Basketbal en Landstede Volleybal houdt. De prijswinnaars krijgen vanzelf bericht.

In de aanloop naar de openingsweek van het Landstede Sportcentrum plaatst Sportief Zwolle iedere dag op een speciale Landstede-actiepagina een nieuw filmpje van de mascotte. Raad jij wie er van de spelers - zowel basketbal als volleybal - in het pak zit, dan maak je kans op fantastische prijzen. Om het wat makkelijker te maken verklappen wij alvast dat het dit keer om een volleyballer gaat. Bekijk snel het nieuwe filmpje!

Het is verder ook nog steeds mogelijk om een naam te bedenken voor de mascotte. Iedereen die een leuke naam weet voor de Landstede-mascotte kan deze insturen en maakt kans op een wedstrijdshirt met alle handtekeningen van de spelers en stafleden van Landstede Basketbal of Landstede Volleybal. De nieuwe naam van de mascotte wordt onthuld op de spetterende kick-off, de seizoensstart van Landstede Basketbal en Landstede Volleybal. De kick-off heeft plaats op 29 september en start om 19.30 uur. Inzendingen kunnen tot 24 september worden gemaild naar sdeweerdtno@spmlandstede.nl.

Landstede Volleybal, Landstede Basketbal, Mascotte, Landstede Sportcentrum, Landstede

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws