Wensink Stadshagen Open nadert finales

| 14-07-2016

De Wensink Aangenaam Stadshagen Open nadert de finaleduels. Op de tennisbanen van TC ’91 in Stadshagen deden deze week liefst driehonderd tennissers mee aan het jaarlijkse KNLTB-toernooi en daarvan spelen enkelen aankomend weekend de finales. “Helaas werkt het weer nog niet echt mee, maar vooralsnog zijn de meeste wedstrijden gewoon gespeeld”, zegt voorzitter Anne Els Ekker.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Het deelnemersaantal van driehonderd betekende een recordaantal. Nog nooit deden er meer tennissers mee aan de Stadshagen Open en dat komt wellicht door de nieuwe banen. TC ’91 vernieuwde de afgelopen periode namelijk alle tien de banen, waardoor het nu beschikt over vier gravelbanen en zes smashcourt banen. Voorzitter Anne Els Ekker is vooral blij met het grote aantal aanmeldingen en de positieve geluiden. “Als TC ’91 hebben we altijd geïnvesteerd om tijdens de toernooien net wat meer te doen dan alleen maar wedstrijden faciliteren. Dit wordt altijd al gewaardeerd door de spelers. Mede dankzij onze betrouwbare hoofdsponsor Wensink Aangenaam kunnen wij dit alles organiseren”, meldt zij.

Aankomend weekend staan de finales van het toernooi op het programma. Naast de laatste wedstrijden worden er ook de nodige randactiviteiten georganiseerd. Zo komt speciaalzaak Reuvers rackets bespannen en is er vanuit Wensink Aangenaam een springkussen. Daarnaast zorgt Jumbo Nagelmaeker zondag voor een barbecue en ook is er een verloting. “Alle wedstrijden zijn kosteloos te bezoeken. Naast de baanvervanging is ook de rest van het park weer opgeknapt, waardoor het nu goed mogelijk is om tijdens de wedstrijden rond de banen te staan.”

Tennis, TC ‘91 Stadshagen


Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws