Wennemars partner van FC Zwolle United

| 11-11-2010

FC Zwolle United, de nieuwe maatschappelijke tak van de Zwolse profclub, gaat vanaf nu van start met Erben Wennemars als ambassadeur. Al sinds jaar en dag is FC Zwolle actief op maatschappelijk gebied, van gehandicaptenvoetbal tot het begeleiden van kinderen met leerachterstanden. Vanaf heden gaat de club dit echter doen onder de naam FC Zwolle United.

Zowel FC Zwolle als Wennemars, groot supporter van de Overijsselse voetbalclub, ziet deze nieuwe samenwerking als een unieke manier om voetbal te combineren met, en in te zetten bij maatschappelijke activiteiten. Samen met partners uit het onderwijs, de zorg, de gemeente en verschillende sportorganisaties krijgen bestaande en nieuwe (maatschappelijke) projecten de inhoud die past bij hun omgeving en betekenis!

De keuze voor Erben als ambassadeur komt voort uit de gedrevenheid van de voormalige schaatser; altijd het beste resultaat willen bereiken. Hij heeft zich daarnaast altijd ingezet voor de sport in de breedste zin van het woord. Deze combinatie past goed bij de identiteit van FC Zwolle United: initiërend en stimulerend. Het klaarstaan voor brede lagen van de bevolking voor het optimale resultaat, dat is maatschappelijke betrokkenheid. FC Zwolle United zal in de komende jaren verder groeien. Als organisatie, maar ook in maatschappelijke zin binnen de regio Zwolle. Het begrip BVO krijgt een nieuwe betekenis voor FC Zwolle: Betrokken Voetbal Organisatie. Door mensen, voor mensen!

Voetbal, FC Zwolle, Erben Wennemars

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws