Waarderingsspeld voor vrijwilligers PEC

| 27-09-2010

Geesje Roddenhof, Wijnand Spin en Lody Scheve zijn zaterdag in het zonnetje gezet. Tijdens de prijsuitreiking op de eerste dag van de clubkampioenschappen kregen zij een speciaal woord van dank door Frens Luning, voorzitter van AV PEC 1910. Het drietal is al tientallen jaren actief als vrijwilliger voor de Zwolse atletiekvereniging. Voor hun tomeloze inzet heeft de Koninklijke Nederlandse Atletiek Unie hen een waarderingsspeld toegekend.

Geesje Roddenhof kreeg de waarderingsspeld voor haar jarenlange inzet binnen het wedstrijdsecretariaat voor de junioren. Duizenden wedstrijdinschrijvingen zijn door haar handen gegaan. Wijnand Spin is op zijn beurt al meer dan dertig jaar actief en een zeer gewaardeerd jurylid. Eerst bij Start ’78, maar inmiddels toch ook alweer vele jaren bij PEC op de baan. Wijnand is echter ook veelvuldig als jurylid actief bij wegwedstrijden. Geesje en Wijnand ontvingen zaterdag onder groot applaus de speld, een bijbehorende oorkonde en een bos bloemen.

Lody Scheve was verhinderd wegens vakantie, maar het applaus en de waardering was er niet minder om. Lody is eveneens al jaren in touw voor de vereniging. Hij stond aan de wieg van het nieuwe clubhuis en heeft zijn sporen verdiend als fondsenwerver. Ook Anita Plat kreeg bloemen, voor het werk dat zij de afgelopen jaren verzette als jurycoördinator. Eerder dit jaar werden vier andere vrijwilligers van PEC al geëerd. Wim Volkers, Alie van der Worp, Martin Simons en Ben Swienink werden lid van verdienste vanwege hun verrichtingen voor de vereniging gedurende een zeer lange tijd.

Atletiek, PEC 1910

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws