Vrouwenploeg Zwolle houdt open huis

| 20-10-2010

De vrouwenploeg van FC Zwolle houdt in de herfstvakantie, op donderdag 28 oktober, open huis. FC Zwolle nodigt basisscholieren en de jeugd van omliggende verenigingen uit om naar het stadion te komen, maar ook alle andere belangstellenden zijn van harte welkom.

Om half vier is de ontvangst in het spelershome, waarna onder leiding van trainers en speelsters de activiteiten op het veld beginnen. Om half vijf is er een wereldrecordpoging hooghouden voor Pink Ribbon. Deze organisatie houdt zich bezig met de strijd tegen borstkanker. Zwolle-keepster Nadja Olthuis is ambassadrice van de stichting. De eredivisiewedstrijd ’s avonds tussen FC Zwolle en ADO Den Haag staat dan ook in het teken van dit goede doel. Er wordt gecollecteerd en iedereen wordt opgeroepen om in het roze te komen.

Na de recordpoging kunnen de aanwezigen een rondleiding krijgen door het stadion en kan iedereen op de foto met speelsters en de mascotte van FC Zwolle. Daarna begint om 19.00 uur de wedstrijd tegen ADO Den Haag. In de rust is er een Zumba-demonstratie van Achmea health Center.

Voetbal, FC Zwolle, Achmea, FC Zwolle Stadion

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws