Voorbereidingen op Bootcamp in Zwolle

| 03-06-2011

Na enkele trainingen en een zeer succesvol verlopen Out! Sportevent Dalfsen, wil Adriaan Mosterman in september starten met bootcamptrainingen in Zwolle. De Zwollenaar is met Gerard Top in verregaande voorbereiding voor trainingen op twee locaties in Zwolle. Bij De Pelikaan en op sportpark De Hoge Laar zal er op woensdag 7 september een gratis proefles zijn. Daarna kunnen deelnemers kiezen voor een tien strippenkaart, waarvoor tot 1 oktober een gereduceerd tarief geldt.

Bootcamp is een buitentraining voor mannen en vrouwen waarbij het accent ligt op afvallen en op het vergroten van kracht, snelheid, uithoudingsvermogen en behendigheid. “En we trainen in de natuur”, vertelt Mosterman. “Rennen op heuvels, hangen aan een boom of tijgeren door het gras. Het programma is door ons speciaal ontwikkeld voor alle fitnessniveaus, zodat de training voor iedereen uitdagend is. Beginners en gevorderden kunnen makkelijk op hun eigen niveau naast elkaar trainen.”

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat het in hoog tempo afwisselen van cardio- en krachtelementen één van de meest effectieve trainingstechnieken is. Zo val je snel af, krijg je een betere stressbeheersing, is er toename van kracht, uithoudingsvermogen, zelfvertrouwen en zelfbeeld. “Omdat wij met relatief kleine groepen werken profiteer je van de voordelen van een personal training én van de motivatie en stimulans van een groep. Daarnaast is er altijd voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht en instructies.”

De trainers van Out! hebben vaak een HBO-opleiding tot sportdocent (CALO) afgerond. Ook wordt vanuit Out! gewerkt vanuit formele Bootcamp opleidingen voor de trainers. “Wij garanderen minimaal één trainer per twaalf deelnemers. Maar in de praktijk zal door onze passie voor goed trainen de groep per trainer veelal kleiner zijn.” Voor vragen kun je contact opnemen met Gerard Top (06-13890998) of kijk je op www.outsport.nl.

Survival, Bootcamp

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws