Voetbal Manager gaat definitief van start

| 15-09-2010

Sportief Zwolle Voetbal Manager staat op het punt van beginnen! Na twee proefrondes (eerste twee competitierondes) gaat in het weekend van 18 en 19 september het Zwolse managerspel definitief van start. Je hebt dus nog tot vrijdag 17 september 22.00 uur om een team aan te maken of - als je al over een team beschikt - om nog enkele wijzigingen door te voeren.

Bij Sportief Zwolle Voetbal Manager fungeer je een seizoen lang als coach van je eigen team. Voor jouw eigen ultieme team heb je een budget van 3,5 miljoen euro tot je beschikking. De opdracht is om elf spelers aan te kopen. Daarvoor kun je kiezen uit een lijst met ruim 300 spelers, die in het voetbalseizoen 2010-2011 actief zijn in de eerste teams van de vijftien Zwolse amateurclubs. Eén van je elf spelers maak je aanvoerder. Deze speler levert dubbele punten op. Hoe beter de spelers presteren in de competitiewedstrijden, hoe meer punten ze voor jouw team opleveren.

Tot slot nog even voor de duidelijkheid: vrijdag 17 september om 22.00 uur gaan alle tellers in Sportief Zwolle Voetbal Manager weer op nul en sluit de transfermarkt voor enige tijd. Tot die tijd kun je als manager nog van alles wijzigen aan je team. Daarnaast zijn ook nieuwe deelnemers nog van harte welkom om gratis een team aan te maken. Klik hier om gelijk naar Sportief Zwolle Voetbal Manager te gaan.

Voetbal Manager

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws