Vijfde Beursvloer Zwolle in sportcentrum

| 27-10-2010

De vijfde editie van Beursvloer Zwolle wordt op woensdag 9 maart 2011 gehouden in het Landstede Sportcentrum aan de Hogeland 10 in Zwolle. Aanmelden kan vanaf 1 november 2010.

De doelstelling van Beursvloer Zwolle is om in het kader van ‘maatschappelijk betrokken ondernemen’ contacten en samenwerking tussen bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties te bevorderen. Op 9 maart wordt bij het Landstede Sportcentrum een ouderwetse effectenbeurs nagebootst met aan de ene kant Zwolse ondernemers als aanbieders en Zwolse maatschappelijke organisaties als vragers. Na de gong is het de bedoeling dat er in anderhalf uur zoveel mogelijk deals/matches tot stand worden gebracht.

Alle handel op de Beursvloer Zwolle is met gesloten beurzen, dus er wordt gehandeld in producten, diensten en kennis. Zowel vragers als aanbieders moeten zich van tevoren aanmelden middels het desbetreffende aanmeldingsformulier dat te downloaden is via www.beursvloerzwolle.nl. Omdat er een evenwicht moet zijn tussen vraag en aanbod kan het zijn dat er wordt gewerkt met een wachtlijst. De volgorde van aanmelding is dan bepalend.

Landstede Sportcentrum, Beursvloer Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws