Vierde editie Mister Betweter bij Be Quick

| 06-08-2010

Op de website van Be Quick ’28 wordt dit voetbalseizoen opnieuw de voetbalpoule Mister Betweter georganiseerd. “Het is alweer de vierde editie en we hopen natuurlijk weer op een groot aantal deelnemers”, vertelt initiator Gerco Grevers. De vorige editie werd gewonnen door het duo Wendie en Manon. Na een spannende competitie met 88 deelnemers wist het duo aan het langste eind te trekken.

De vierde editie van Mister Betweter is uitgebreider dan de vorige jaargangen. “Alle standaardelftallen uit het Zwolse amateurvoetbal worden nu betrokken bij Mister Betweter en daardoor is het aantal competitie-onderdelen flink opgelopen. Het maakt het voor iedere Zwolse voetballiefhebber des te leuker om mee te doen”, aldus Grevers. “De poule bestaat nu uit dertien competitie-onderdelen en tien bonus-onderdelen. Op de dertien competitie-onderdelen moet steeds een team worden ingezet, waarbij je moet kiezen uit het aanbod naast het invulformulier.”

Competities uit het profvoetbal, het damesvoetbal en het hoogste amateurniveau waren al vertegenwoordigd. Nieuw is dus de uitbreiding binnen het amateurvoetbal met alle lagere klassen. Alle klassen waar Zwolse voetbalclubs uitkomen zijn nu vertegenwoordigd in de poule. Je kunt nu dus ook inzetten op Dieze West, CSV of Wijthmen. “Bij de negen bonus-onderdelen moet een andere voorspelling worden gedaan. Ook hier moet je een keus maken uit het aanbod naast het invulformulier. Het betreft hier onderdelen als topscorers, periodekampioenen eerste divisie en uitslagen van interlands. Al met al kost het je een minuut of tien om alles in te vullen.”

De poule is inmiddels geopend voor alle leden van Be Quick, maar ook voor ouders van jeugdleden, sponsoren, supporters, oud-leden, bezoekers van de website en diegenen die belangstelling hebben voor het Zwolse amateurvoetbal. Deelname kost 5 euro. Bij clubleden wordt het geld met de contributie-inning afgeschreven. Niet-leden kunnen het bankrekeningnummer op de website van Be Quick gebruiken om de betaling te voldoen. Klik hier om gelijk naar Mister Betweter te gaan.

Be Quick ’28, Mister Betweter

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws