Video: Rabobank steunt Sportief Zwolle

| 17-11-2010

Stichting Sportief Zwolle heeft er een partner bij. Rabobank IJsseldelta ondersteunt ons digitale sportplatform per 1 januari 2011 vanwege onze functie binnen de lokale gemeenschap. Op 16 november ondertekenden Tanja Geurtse (Rabobank) en Martijn Verbeek (Sportief Zwolle) het sponsorcontract.

Op www.sportiefzwolle.nl bepaalt niet alleen de journalist wat er wordt geplaatst, de burger heeft daar zelf vooral een groot aandeel in. Dat kan een aankondiging van een vereniging zijn, maar ook om een fotoreportage van een sportevenement. Eigenlijk kan het van alles zijn: van een bericht over een jubilaris tot een verslag van iets dat iemand spontaan heeft meegemaakt. Als iemand de moeite neemt ons iets toe te zenden, is dat bijna al garantie dat anderen daar geïnteresseerd in zijn. Dit initiatief heeft er onder andere toe geleid dat Rabobank IJsseldelta een samenwerking is aangegaan.

Onze website fungeert als digitaal platform. Naast een plek voor het laatste Zwolse sportnieuws biedt het ruimte aan sportinformatie, sporteducatie, sportevenementen, columns en interactie. Sportief Zwolle plaatst, naast de eigen nieuwsgaring, wat mensen aanleveren. Het doel hierbij is om verenigingen te verbinden. Sport wordt op deze manier voor iedereen toegankelijk gemaakt. En dat is precies wat ook de Rabobank wil bereiken.

Rabobank, Sportief Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws