Video: Prijswinnaars Smartactie bekend

| 31-10-2010

Stichting Sportief Zwolle en Landstede hebben de openingsweek van het Landstede Sportcentrum zondagmiddag afgesloten met de prijsuitreiking van de zogenaamde ‘Smartactie’. Tien prijswinnaars waren zondag uitgenodigd om de wedstrijd tussen Landstede Volleybal en Netwerk STV uit Tilburg bij te wonen. Allemaal waagden zij een maand eerder een gokje tijdens de openingsweek van de nieuwe hal. Geen van de deelnemers wist echter exact te raden hoeveel ballen er in de Smart van Sportief Zwolle verstopt zaten.

Tijdens de opening van het Landstede Sportcentrum op 25 september stond er een auto op het plein vol met basket- en volleyballen. Centraal stond de vraag hoeveel ballen er in de Smart zaten. Vele mensen - ruim 700 in getal - hebben de afgelopen periode een gok gewaagd en maakten daarmee kans op mooie prijzen. Maarten Diepeveen bleek van alle deelnemers over het beste inschattingsvermogen te bezitten. Hij gokte op 106 ballen en daarmee was hij slechts één cijfer verwijderd van het werkelijke aantal. Binnenkort zal Maarten zijn prijs verzilverd zien worden als Sportief Zwolle een videoreportage van zijn basketbalteam komt maken. De overige negen prijzen gingen naar Daantje Vennik, Anneke Kloen, Eric Dikken, Thomas Beekman, Sanne Kijk in de Vegt, Martin Doorn, Mike Damman, Daan Boonstoppel en Rachella Koetsier.

Na de prijsuitreiking zagen de aanwezige winnaars Landstede Volleybal met 3-0 winnen van Netwerk STV. De Zwolse volleyballers hadden in de eerste set geen kind aan de bezoekers uit Tilburg, maar maakten het zichzelf later in de wedstrijd nog knap lastig. De eerste set ging met 25-16 naar de ploeg van Arno van Solkema, maar in de tweede en derde set moesten de Zwollenaren er hard voor werken. Via de scoringsdrift van Thijs van Noorden werd de tweede set echter toch binnen gehaald (27-25). Ook in de derde set waren de teams aan elkaar gewaagd, maar trok Landstede aan het langste eind: 25-22.

Landstede Volleybal, Volleybal, Landstede Sportcentrum, Landstede, Sportief Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws