Veel sport en spel op Summer@thePark

| 26-08-2011

Het jongerenwerk van Travers Welzijn organiseert komende week een nieuwe editie van Summer@thePark in Park de Hogenkamp aan de Ruusbroecstraat in de Zwolse wijk Diezerpoort. Chillen met je vrienden op de zitzakken of een potje WII’en tegen een jongerenwerker. Ook zullen de sportmaterialen klaar liggen om in de zon een balletje te trappen of die ultieme smash te maken op het volleybalveld. SportService Zwolle en enkele Zwolse sportverenigingen hebben hun medewerking toegezegd.

Het evenement voor alle jongeren van het voortgezet onderwijs heeft plaats van dinsdag 30 augustus tot en met vrijdag 2 september. Gedurende de hele week is het jeugdhonk geopend van 14.00 tot 17.00 uur. De dinsdag begint relaxt met de opening van het jeugdhonk, maar kent verder geen uitgebreid programma. Je kunt je vermaken met spelcomputers, sporten en lekker dansen op muziek. En bij mooi weer op een zeepbaan of met waterspelen. Op woensdag zal er een sportmiddag plaats vinden met medewerking van SportService Zwolle. ’s Avonds van 20.00 tot 22.00 uur is er een gamenight. Er worden Playstations naar het park gehaald om tegen elkaar te gamen. Daarnaast zal er voor de meiden een leuke film worden gedraaid in de buitenbioscoop.

Op donderdag staat er een 48 meter lange Wipe Out-baan op Park de Hogenkamp. Durf jij het aan om te klimmen naar vijf meter hoogte om van daaruit naar beneden te springen op een speciale landingsmat. Waarna je van bal naar bal moet hoppen om als laatste de drakenbaan met Chinese muur te overwinnen. Een pittige baan die niet iedereen foutloos kan nemen. Op vrijdag luidt het thema Sex, Drugs en Rock’n Roll. Er zijn diverse stands waar je info kan inwinnen over bijvoorbeeld het drinken van energiedrankjes en Sense zal aanwezig zijn met een informatief programma. Van 15.00 tot 18.00 uur wordt de week afgesloten met een Beach Party. Voor het programma op woensdag en donderdag wordt 2 euro entree gevraagd, de rest van de week is vrij te bezoeken.

SportService Zwolle, Travers, Summer@thePark

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws