Vastgoed Dalfsen kampioen in hoofdklasse

| 11-05-2017

De zaalvoetballers van Vastgoed Dalfsen hebben zich deze week in de WRZV-zaalcompetities gekroond tot kampioen van de hoofdklasse B. De ploeg had alle moeite met De Belgische Keizer 2, maar wist dankzij een 4-2 zege toch het kampioenschap op te eisen. Krijtje FC verloor met 3-5 van Bordeaux Groen, maar pakte wel de tweede periodetitel.

Krijtje had weinig te vrezen. Het verloor met 3-5 van Bordeaux Groen en zag AVC daardoor op gelijke hoogte komen, maar het onderlinge resultaat was in het voordeel van Krijtje FC. Zodoende pakte die formatie de periodetitel. FC Hummel eindigde uiteindelijk als tweede, want die ploeg won met 6-3 van Europanel. The Green Room ging met 2-1 langs Neptunes ’12. In de eerste klasse A blijft het tot en met de slotdag spannend. Koploper Asero kon bij winst of gelijkspel de titel pakken, maar moest haar meerdere erkennen in concurrent Old Stars. Het werd 7-5 en daardoor is Old Stars nu de favoriet voor de titel. Marrakech sloot het seizoen goed af met een 9-4 zege op FC Blikki en Cycloon versloeg Exact: 6-4. Bever Boys was met 7-4 te sterk voor Schildersbedrijf Middendorp.

In de eerste klasse C lukte het KSP Steigerbouw niet om de titel te veroveren. De ploeg moest winnen van Aqua Comfort om de champagne te ontkurken, maar dat lukte niet. De broers Andreas en Stefano Chaar brachten KSP nog wel op een 4-2 voorsprong, maar twee keer knullig balverlies resulteerde in een gelijkspel: 4-4. “We hebben het zelf laten liggen, vooral door slecht uitverdedigen. Jammer, nu moeten we hopen op een verrassing van Edon tegen Banlieu”, stelt coach Richard Visscher. In diezelfde competitie won Pandje 2.0 met 5-3 van degradant FC Pitt, terwijl Grandesco de baas was over Innofeet: 7-5.

Voetbal, WRZV-hallen, Zaalvoetbal, WRZV Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws