Van der Pol matchwinner voor Be Quick

| 07-09-2010

Door een treffer van Jennieke van der Pol hebben de vrouwen van Be Quick ’28 het eerste competitieduel van dit seizoen winnend afgesloten. Op eigen veld werd Saestrum, de nummer drie van vorig jaar, met 1-0 geklopt.

Aan het begin van de wedstrijd oogde Be Quick wat onrustig. Desondanks was het toch Karin Tersteeg van Be Quick die de eerste kans van het duel kreeg. Helaas voor de Zwolse vrouwen eindigde de bal niet in het net. In het vervolg van de eerste helft waren er opnieuw nog enkele grote kansen voor Karin Tersteeg, maar zij had het vizier nog niet op scherp. Saestrum daarentegen wist geen enkele keer in de buurt te komen van het doel van Be Quick.

Na de thee nam wederom de thuisploeg het heft in handen. Dit resulteerde in de 54ste minuut in de verdiende 1-0 voor Be Quick. Marieke van Ottele gaf een lange pass op Jennieke van der Pol, die op haar beurt keurig afrondde. In de fase daarna ging Be Quick op jacht naar de 2-0, maar werden ook de bezoekers steeds gevaarlijker. Dit leverde een aantal spannende momenten op voor Be Quick, maar Saestum zag geen kans deze momenten om te zetten in doelpunten. Na een klein beetje extra tijd klonk het laatste verlossende fluitsignaal.

Voetbal, Be Quick ’28

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws