Valmar Benelux shirtsponsor De Pelikaan

| 27-06-2010

Voorafgaand aan het met 2-4 verloren duel met Beach Soccer Zeeland, heeft Pelikaan Beach Soccer Zwolle zaterdag haar shirtsponsor gepresenteerd. De naam van Valmar Benelux staat de komende twee seizoenen op de shirts van het Zwolse team, dat dit jaar voor het eerst speelt in de landelijke Eredivisie Beach Soccer van de KNVB.

“Ik werd geattendeerd door een Zwolse medewerker van ons bedrijf op de mogelijkheid om onze naam te verbinden aan dit initiatief”, aldus Martin van Rossum, directeur van Valmar Benelux - een bedrijf uit Nieuwegein dat gespecialiseerd is in ijsbereidingsapparatuur. “De link van de kernactiviteiten van ons bedrijf met de facetten van deze nieuwe zomerse sport die in Zwolle volop ontwikkeld wordt, sprak mij erg aan.”

Stichting Samenwerkende Sportclubs De Pelikaan werkt nu bijna drie jaar aan onder andere de ontwikkeling van beachsporten in Zwolle. “Na beachvolleybal is de voetbalvariant de meest beoefende beachsport op dit moment op onze locatie, alsook in Nederland”, aldus Diederik Meijntjes, verenigingsmanager van De Pelikaan. “Na drie jaar van ontwikkelen doen we nu mee in de Eredivisie, dat is een mijlpaal vanuit onze NOC*NSF proeftuin status. Dat nu ook het bedrijfsleven zich verder achter ons schaart is alleen maar een motivatie om door te gaan en zeer belangrijk voor onze continuïteit.”

Sportpark De Pelikaan, Beachsoccer, Pelikaan Beach Soccer Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws