Vacature voor stagiair interactieve media

| 25-06-2010

Door de snelle ontwikkeling van het sportplatform www.sportiefzwolle.nl is de Stichting Sportief Zwolle op zoek naar een enthousiaste en sportieve designer interactieve media. Als stagiair kom je terecht in een jong team dat met passie werkt aan het platform van Sportief Zwolle. Spreekt dit je aan? Lees dan snel verder!

Sportief Zwolle is een stichting die door enthousiaste sportliefhebbers/-journalisten in het leven is geroepen. De stichting promoot het Zwolse sportleven in de breedste zin van het woord. Alles op het gebied van sport en beweging in Zwolle krijgt een plek en komt aan bod op de website www.sportiefzwolle.nl. De site fungeert als digitaal platform. Naast het laatste Zwolse sportnieuws biedt Sportief Zwolle tevens ruimte aan sportinformatie, sporteducatie, sportevenementen, columns en interactie.

Vacature
Als designer interactieve media sta je bij Sportief Zwolle aan de basis van online creaties voor sponsoren en bezoekers. Je bent in staat om samen met het team van Sportief Zwolle creatieve concepten te ontwikkelen voor interactieve campagnes. Als stagiair ben je onderdeel van het team dat deze concepten uitwerkt tot interactieve topontwerpen. Daarnaast denk je mee over nieuwe initiatieven en voer je deze uit.

Achtergrond
-Internet zit in je DNA
-Een relevante opleiding op HBO-niveau
-Je bent een stagiair met enige werkervaring als designer
voor interactieve media tijdens stage of parttime job
-Kennis van de gangbare Adobe design software
-Kennis van HTML, CSS en eventueel Flash
-Communicatief sterk, organisatietalent en analytisch vermogen
-Kennis van online media
-Een zelfstandig instelling en een grote mate van accuratesse
-Hands-on mentaliteit met gevoel voor humor
-Enige kennis Javascript en AJAX is een pré

Wij bieden
-De kans om bij een jong initiatief betrokken te zijn
-Duur in overleg (indicatie: 4 - 6 maanden)
-Minimaal 32 uur per week
-Een leuke, informele werksfeer
-Een gepaste stagevergoeding per maand

Stuur een brief met je CV en motivatie per e-mail naar Jeroen Heethaar. Voor meer informatie over de vacature kun je tevens contact opnemen met Jeroen Heethaar via: 06-14319351.

Vacatures

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws