Tweede toernooi BC-Aalanden geslaagd

| 07-06-2010

Het tweede toernooi van dit seizoen van Badmintonclub Aalanden is - net als het eerste toernooi - zeer goed verlopen. Dit recreatieve badmintontoernooi werd zaterdag 29 mei in de BDG-hal in Zwolle-Zuid gehouden. “Ditmaal was het toernooi op vele punten anders”, vertelt Sabine Boschman. “Ten eerste werd het toernooi in een voor ons nieuwe hal gehouden. En op de tweede plaats hebben we een nieuwe manier van spelen uitgeprobeerd.”

“Elke deelnemer kreeg een willekeurig nummer en met een van tevoren ingedeeld wedstrijdschema speelde elke badmintonner de hele avond met verschillende mensen tegen verschillende tegenspelers. Iedereen noteerde zijn individuele score op zijn lijstje en zo kwamen er dus ook individuele winnaars uit aan het eind van de avond.” Ook nieuw voor de vereniging was dat het toernooi werd gesponsord. “In de pauze en na het toernooi genoten we in de kantine van een hapje en een drankje.”

Voorzitter Patrick Rijke hield ondertussen een praatje. Hij vroeg aandacht voor de organisatie van het toernooi en voor het Europa Cup-toernooi dat er aan zit te komen van 21 tot en met 27 juni in Zwolle. “Al met al kunnen we terugkijken op een gezellige sportieve avond en zien al uit naar een volgend toernooi.”

Badminton, Badmintonclub Aalanden

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws