Tweede sponsorgolfdag zeer geslaagd

| 15-10-2010

De tweede en tevens laatste sponsorgolfdag van het seizoen 2010 bij Golfclub Zwolle kan met recht zeer geslaagd worden genoemd. De opkomst was donderdag bijzonder groot. Het was heerlijk golfweer. En er werd goed gegolfd tijdens de Texas Scramble wedstrijd.

Na een woord van welkom door Wim Bleeker, voorzitter van de sponsorcommissie van Golfclub Zwolle, ging een ieder vlak na het middaguur (12.30 uur) naar zijn of haar starthole. De laatste flight kwam zo’n vijf uur later binnen. In categorie 1 ging de hoofdprijs naar Wim van Enteren en Victor Albers van het bedrijf Aberson. Marius Nijland en Remco Korthagen van Seven Stars werden tweede. In categorie 2 was Michel Luxembourg en Pim van Doorn (Securitas) het beste duo. De heren van Securitas waren net iets beter dan Arjan Schothorst en Marco Matthijs van Schutte Bouw.

De longest drive bij de heren kwam van Jan Smelt. Bij de dames was de prijs voor de longest drive voor Annemarie Kuiper. Na een informele borrel werd de sponsorgolfdag afgesloten met een gezamenlijk diner. Verder werd er volop genetwerkt en nagepraat. Het bleef nog lang onrustig in het clubhuis…

Golfclub Zwolle, Golf

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws