Twee keer brons turnsters Kwiek en Lenig

| 06-06-2011

De turnsters van Kwiek en Lenig hebben afgelopen zaterdag prima gepresteerd op de toestelkampioenschappen van het district Oost in sporthal De Voordam in Hellendoorn. Het was de eerste keer dat de Zwolse vereniging meedeed aan deze wedstrijd, maar met twee bronzen medailles kan er gesproken worden van een geslaagd debuut.

Voor Kwiek en Lenig kwamen Nienke, Hanne, Lise, Resa, Jolyn, Milou en Chantal in actie. Nienke en Hanne deden mee in de categorie 1999 niveau 7. Hierbij liet vooral Nienke zich zien met een bronzen medaille op het onderdeel vloer. Hanne deed het ook goed met plaats zes op het onderdeel brug.

Lise, Resa en Jolyn deden mee in de categorie 1998 niveau 7. Op het onderdeel vloer turnden Lise en Resa naar de plaatsen vijf en zes. Jolyn turnde in een sterk deelnemersveld op balk naar een knappe veertiende plaats. Milou kwam in de categorie 1996 niveau 6 ook op het podium terecht. Zij behaalde brons op de brug, terwijl ze op balk 0.1 punt te kort kwam voor brons. Bij de senioren niveau 5 behaalde Chantal op balk een vijfde plaats.

Turnen, Gymnastiek, Kwiek en Lenig

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws