Treffer Wieringa levert CSV geen zege op

| 09-10-2010

CSV ’28 heeft zaterdagmiddag op sportpark De Verbinding in Zwolle met 1-1 gelijk gespeeld tegen Hatto Heim. De formatie van trainer Arnie Pot kwam al in de zevende minuut op voorsprong door een treffer van Thomas Wieringa, maar de Zwollenaren hielden het eigen doel niet schoon. Vlak voor rust kwam Hatto Heim terug tot 1-1 en in het tweede bedrijf werd er niet meer gescoord.

CSV begon niet goed aan de wedstrijd tegen Hatto Heim. De thuisploeg mocht van geluk spreken dat het al niet in de eerste minuut een tegendoelpunt kreeg te verwerken. Een veel te zachte terugspeelbal werd door de gasten uit Hattem opgepikt, maar het schot verdween net over het doel van Wibo van Dijk. Daarna nam CSV het initiatief in handen en had vrij snel succes. In de zevende minuut veroverde Fikret Akin op het middenveld de bal en speelde met een fraaie crosspass Thomas Wieringa in de diepte aan. De behendige spits liet zijn directe tegenstander achter zich en scoorde keurig: 1-0.

Die voorsprong bracht echter geen rust in de ploeg en in plaats van de aanval te zoeken ging CSV steeds meer achteruit voetballen. Hatto Heim nam het initiatief over en in de 42ste minuut strafte Sven Lindeboom geknoei in de verdediging van CSV af: 1-1. Gelukkig voor de thuisploeg was Matthijs Kremer de volgende minuut attent, anders had Ruben Bouwhuis Hatto Heim ook nog met een voorsprong kunnen laten rusten.

De tweede helft liet een heel ander CSV zien. Trainer Arnie Pot had Han Stolte vervangen voor Oumar Sylla en door het goede spel van de jonge Sylla kreeg CSV meer grip op het middenveld. Het inbrengen van Guy Roger N’Gouan, die rechts op het middenveld ging spelen, had ook een positief effect op het spel van de thuisploeg. Dé kans om CSV op voorsprong te zetten kreeg Yavuz Özdemir een kwartier voor tijd, toen hij fraai werd vrijgespeeld en alleen op de keeper af mocht gaan. Helaas voor de Zwolse formatie mislukte zijn lobje.

Voetbal, CSV ‘28, Derde klasse C

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws