Trainer Eduard Lindeboom verlaat WVF

| 26-11-2010

De 37-jarige Eduard Lindeboom vertrekt na dit voetbalseizoen bij WVF. De Zwolse oefenmeester en de eersteklasser hebben na enkele gesprekken samen de knoop doorgehakt om niet langer met elkaar door te gaan. “We gaan op een buitengewoon goede manier uit elkaar”, aldus Lindeboom. “Voor volgend seizoen ga ik op zoek naar een nieuwe uitdaging.”

Voor zijn intrede bij WVF was de ambitieuze Lindeboom (in het bezit van een diploma Trainer Coach 1) actief als hoofdtrainer bij Wijthmen en als assistent-trainer bij Berkum. Inmiddels is hij bezig aan zijn derde seizoen bij WVF, dat onder zijn leiding vorig seizoen promoveerde naar de eerste klasse. Ook dit seizoen verrast WVF met een keurige positie in de middenmoot van de eerste klasse D van het zaterdagvoetbal. Beide partijen kunnen terugkijken op een fijne samenwerking.

Namens het bestuur van WVF reageert Reinald Bleijenburg: “We zijn Eduard dank verschuldigd, want onder zijn leiding zijn we naar de eerste klasse gepromoveerd. Dat is een prima resultaat. Maar na drie jaar is het goed om iemand met een frisse blik voor de groep te hebben. Dat kwam samen met de ambitie en wens van Eduard om het hogerop te zoeken. Dat neemt niet weg dat we met veel voldoening terugkijken op de samenwerking.”

Voetbal, WVF, Eerste klasse D, Eduard Lindeboom

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws