Tourspel: Win een fiets van Stappenbelt!

| 25-06-2011

De 98ste editie van de Tour de France begint pas over een week, maar het Rabobank Tourspel 2011 is voor Sportief Zwolle alweer een groot succes. Al 500 deelnemers hebben zich ingeschreven voor het tourspel, dat voor het tweede jaar op rij wordt gehouden. Dat is nu al meer dan vorig jaar! Er is ook heuglijk nieuws te melden omtrent het prijzenpakket. Bikeshop Stappenbelt Zwolle heeft zich voor deze editie opnieuw aan het spel verbonden door het beschikbaar stellen van een nieuwe racefiets. De winnaar van het Rabobank Tourspel 2011 fietst er deze zomer dus lekker bij!

In het Rabobank Tourspel 2011 begeef jij je bijna ín de koers. Stel je eigen wielerploeg van twaalf renners samen en strijd samen met andere Zwollenaren om de titel ‘de Tourkenner van Zwolle’. En win fantastische prijzen. Als belangrijke prijzensponsor van deze interactieve game geeft Rabobank IJsseldelta twee arrangementen weg voor de officiële ploegpresentatie van Rabobank op 6 december in Utrecht. Een unieke kans om daar eens bij te zijn. Maar ook als je jezelf geen tourkenner wilt noemen, heeft meespelen zeker zin. Wie weet word jij wel één van de verrassingen van dit jaar! Natuurlijk maakt iedereen kans op die fiets van Stappenbelt, maar deelnemen heeft sowieso zin: onder alle inschrijvers verloot Sportief Zwolle vijf proefabonnementen op Wielerland Magazine.

Na een Tour die haar zwaartepunt in de Pyreneeën had, staat de 98ste editie bijna volledig in het teken van de Franse Alpen. De Tour van 2011 wordt er dan ook eentje voor de klimmers, met mooie aankomsten op de Alpe d’Huez en de Galibier. Maar wil dat ook zeggen dat er niets voor de sprinters overblijft? Zijn het inderdaad alleen de klimmers en de favorieten voor de eindzege die zich van voren laten zien, of zullen Petacchi, Cavendish en Hushovd er ook hard aan trekken? Heeft hardrijder Cancellara aan 64 tijdritkilometers wel genoeg om een (kleine) rol van betekenis te kunnen spelen? En hoe vergaat het Rabo’s eigen Robert Gesink als uitdager van de twee torenhoge favorieten Andy Schleck en Alberto Contador? Het speculeren wordt nóg leuker als je zelf ook mee mag doen!

Deelname is gratis, maar let op, want de Tour wacht ook dit jaar op niemand. Tot en met zaterdag 2 juli om 13.00 uur krijg je van Sportief Zwolle de tijd om een samenstelling van twaalf renners te maken. Daarna is de inschrijving definitief gesloten en is het als een zenuwachtige ploegleider afwachten hoe jouw twaalf renners het er vanaf brengen. Spanning en sensatie. Volg de Tour weer met die extra dimensie door mee te spelen op http://sportiefzwolle.nl/tour/.

Wielrennen, Tourspel, stappenbelt.bike

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws