Tourspel 2010 nadert de 150 deelnemers

| 27-06-2010

Met nog zes dagen tot Le Grand Départ, de officiële start van de Tour de France, nadert het Tourspel 2010 van Sportief Zwolle de 150 deelnemers. Met name de laatste dagen loopt het aantal inschrijvingen hard op. In ons Tourspel is het de bedoeling dat je een ploeg samenstelt van twaalf wielrenners, binnen het budget van 150 miljoen euro. Na iedere etappe worden er punten toegekend op basis van de diverse klassementen, én van de etappe-uitslag. Presteren jouw renners goed, dan scoor jij ook veel punten.

Kennelijk wachten onze bezoekers graag tot de definitieve selecties van de deelnemende tourploegen, want het aantal inschrijvingen loopt met name de laatste paar dagen hard op. Met nog slechts zes dagen tot de proloog in Rotterdam, zijn er nu vijftien selecties van de 22 ploegen definitief. Enkele grote namen zoals Tom Boonen, Oscar Pereiro Sio, Phillipe Gilbert, Jose Joaquin Rojas, Alejandro Valverde, Heinrich Haussler en André Greipel zullen niet aan de Tour de France deelnemen. Controleer je team dus op actieve renners en pas je samenstelling zo nodig nog aan. Klik hier voor het Tourspel 2010 van Sportief Zwolle.

Deze stevige, solide en goed gebouwde Cube Aerial is de hoofdprijs van ons Tourspel en wordt aangeboden door Bikeshop Stappenbelt Zwolle. Deze racefiets is een perfecte weekendracer en zeer geschikt voor een eerste kennismaking met de wielersport. Want wie een Cube neemt, haalt een betrouwbare fiets in huis. De Aerial is een zeer neutrale fiets. Dat klinkt misschien als verkapte kritiek, maar dat is het zeker niet. Als je nieuw bent in de sport of opnieuw kennis wil maken met het fietsen, dan is het laatste wat je wilt een onverwachte verrassing. Met de Cube voorkom je dat, want hij is stabiel, én solide.

Tourspel

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws