Topjudoka Linda Bolder geeft judo-clinic

| 20-12-2010

Topjudoka Linda Bolder verzorgt woensdag 29 december een judo-clinic in Sportland Hasselt. Deze clinic is speciaal voor de judoka’s van Sportland Hasselt & Sportinn Steenwijk en wordt georganiseerd door Stichting Budo Promotie Overijssel.

Linda Bolder wist afgelopen zaterdag bij grandprixwedstrijden in de Chinese stad Qingdao nog goud te winnen in de klasse tot 70 kilogram. Bolder versloeg in de finale de Chinese Fei Chen met een yuko. Op weg naar de eindstrijd was de Nederlandse te sterk voor de Duitse Iljana Marzok (waza-ari) en de Zuid-Koreaanse Lee Na La (waza-ari en yuko). Tijdens de clinic op 29 december zal zij iets vertellen over haar judocarrière en de judoka’s diverse judotechnieken bijbrengen. Daarnaast geeft zij antwoord op vragen en is er gelegenheid voor het uitdelen van handtekeningen.

Stichting Budo Promotie Overijssel biedt de clinic gratis aan. De judo-clinic wordt mede mogelijk gemaakt door Harrie de Lang. Tijdens zijn jubileumfeest bij het waterschap kon hij kiezen voor een etentje met zijn familie of een donatie aan een goed doel. Harrie koos voor het laatste. Tot slot stellen Janita en Colin Kist de nieuwe accommodatie van Sportland Hasselt gratis ter beschikking.

Judo, Budo Promotie Overijssel

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws