Toekomst Tafeltennis Zwolle gewaarborgd

| 13-11-2010

Het voortbestaan van Tafeltennis Zwolle is gewaarborgd. Tijdens de algemene ledenvergadering van woensdag 10 november, die een grote opkomst van ruim vijftig leden kende, is besloten dat de vereniging een soort van doorstart maakt. De toekomst van de club was onzeker, omdat meerdere bestuursleden - om uiteenlopende redenen - afscheid van hun functie nemen of dat al in eerder stadium hebben gedaan.

Tafeltennis Zwolle krijgt een volledig nieuw bestuur, waarbij verschillende functies door meerdere personen worden ingevuld. Op de vraag wie wel in het komende bestuur wilde gaan zitten was het woensdag eerst even stil, maar toen het eerste schaap over de dam was werden er steeds meer handen de lucht ingestoken. De komende tijd staat dan ook in het teken van een overgangsperiode, waarin een geheel nieuwe organisatie zal worden gevormd. Voor de belangrijke posten zijn in elk geval één of meer kandidaten. Omdat veel mensen het tegenwoordig druk hebben, voorziet Tafeltennis Zwolle echter steeds meer ‘duo-functies’.

Het nieuwe bestuur hoeft zich in eerste instantie in ieder geval geen zorgen te maken over de financiële toestand van de club, want de ALV heeft ook het voorstel om de contributie te verhogen goedgekeurd. De leden hebben echter duidelijk uitgesproken dat het grootste deel van de verhoging gereserveerd moet worden voor een nieuwe accommodatie.

Tafeltennis, Tafeltennis Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws