Titelverdediger Vastgoed Dalfsen onderuit

| 13-10-2017

In de hoofdklasse B van de WRZV-zaalcompetities heeft Dozend/Krijtje FC afgelopen week voor een daverende verrassing gezorgd door titelverdediger Vastgoed Dalfsen op een nederlaag te trakteren. Gerjos Weelink maakte zijn honderdste treffer sinds de oprichting van het team en mede daardoor won Dozend/Krijtje FC met 2-5. Koploper KPS Steigerbouw won weer, ditmaal ging Bordeaux Groen met 7-6 over de knie.

In diezelfde klasse was er een monsterscore voor FC Hummel, want zij gingen met liefst 16-5 langs Karba. De Belgische Keizer 2 was met 5-3 te sterk voor Europanel. De eerste klasse C kent op dit moment twee lijstaanvoerders. Innofeet won met 9-5 van Le Gong en is daardoor koploper en dat geldt ook voor Salverda Bouw. Die formatie rekende af met Poppe Advocatuur (7-2) en staat zodoende ook bovenaan. Admiraal Steakhouse won het spannende onderonsje met Kameroen met 6-5 en Neptunes '12 moest tegen ZVV Pruts een 2-7 nederlaag slikken. In de tweede klasse B boekte Flexible+ een grote overwinning op Salverda Bouw 2: 13-2. Macs Moves ging met 3-4 onderuit tegen IJsselhallen Zwolle en Campingteam 3 was de baas over The Black Ties. Het werd 2-1.

In de hoofdklasse A pakte Bola Lah! Satu haar eerste punt, aangezien Stip Entertainment op een 5-5 gelijkspel werd gehouden. Bafana Bafana was niet opgewassen tegen Tabonon Sportschool (9-6) en HANZ verloor met 3-4 van Bola-Lah!. Diaspora ging met 8-4 langs HubTo. Tweedeklasser De Mooie Mannen Brigade scoorde er aardig op los. De debutant op de maandagavond was met 10-1 te sterk voor de studenten van Absens Carens 2. TGL Football en SC PEC Zwolle deelden de punten: 4-4. Erik Riemens, keeper van Exact, beleefde in de eerste klasse A een zware avond. Zijn ploeg was een paar maatjes te klein voor Ballin, waardoor Riemens veertien keer moest vissen: 14-3. Voor meer informatie, uitslagen en het programma kun je kijken op www.wrzvzaalvoetbal.nl.

Voetbal, WRZV-hallen, Zaalvoetbal, WRZV Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws