Titel komt in zicht voor heren Blue Hawks

| 06-09-2010

De eerste overwinning voor het heren honkbalteam van Blue Hawks in de play-offs is een feit. In een wedstrijd waarin goed spel nogal eens werd afgewisseld door slecht spel, rekende de Zwolse formatie uiteindelijk vrij simpel af met Knights 2. De nummer vier uit de reguliere competitie werd zondag met een 15-2 nederlaag naar huis gestuurd.

Voor Blue Hawks is dit een mooie stap richting het kampioenschap. Vorige week dinsdag werd door Blue Hawks de reguliere competitie als nummer één afgesloten en ook zondag lieten de heren bij de start van de play-offs het publiek zien dat ze vooral aan slag niets tekort komen. Zo sloegen Jason Kollen en Stewart Marshall onder meer een driehonkslag. Daarnaast wist Jason als pitcher keer op keer de zwakke plek bij de te tegenstander te vinden, waardoor Blue Hawks nauwelijks punten tegen kreeg.

Voor de honkballers staat komend weekend het uitduel tegen Blokes op het programma. Eerder dit seizoen wisten de Zwollenaren te winnen met 13-3 en 8-3. Blokes verloor overigens de eerste wedstrijd in de play-offs met 5-3 van WHSC. Wanneer WHSC en Blue Hawks het volgende duel beiden weten te winnen, valt de beslissing op zondag 19 september in Zwolle. De laatste ontmoeting tussen deze twee teams werd een waar pitchersduel. Zwolle trok toen met 3-2 aan het langste eind.

Blue Hawks, Honkbal

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws