Tien man SV Zwolle sterker dan KCVO

| 17-10-2010

SV Zwolle heeft zondag een knappe zege geboekt in de uitwedstrijd tegen KCVO. De ploeg van trainer Patrick Wijsman boog in de tweede helft een 1-0 achterstand om en wist met 1-3 te winnen. Opvallend is het feit dat Zwolle zelf twee doelpunten maakte toen het met tien spelers op het veld stond. Doelman Luc Jonker mocht voortijdig de kleedkamer opzoeken na een rode kaart. In dezelfde derde klasse B speelde Dieze West thuis met 3-3 gelijk tegen RDC.

Razi Kanseyo was opnieuw erg belangrijk voor SV Zwolle. De aanvallende middenvelder scoorde in de afgelopen vier wedstrijden al vijf keer en was ook zondag in Epe weer trefzeker. In de 61ste minuut scoorde hij de gelijkmaker en in de 90ste minuut besliste hij het duel door de 1-3 binnen te werken. Tussendoor werd Luc Jonker met direct rood naar de kant gestuurd en had Roy Beernink de bezoekers op een 1-2 voorsprong gebracht. KCVO was in de elfde minuut op een 1-0 voorsprong gekomen.

Bij Dieze West was zondag een grote rol weggelegd voor Mehmet Dede. De middenvelder scoorde voor rust twee van de drie Zwolse doelpunten, waaronder de belangrijke 3-2 vlak voor rust. Het bleek echter niet voldoende, want RDC kwam na rust alsnog langszij. Na zestig minuten spelen was de eindstand van 3-3 al bereikt. Na zeven wedstrijden bezet de ploeg van trainer Marco Onderberg een teleurstellende tiende plek. Dieze West speelde drie keer gelijk en wist pas één duel te winnen.

Voetbal, SV Zwolle, Dieze West, Derde klasse B

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws