Telstar PAF Open succesvol tennistoernooi

| 09-07-2012

De organisatie van het Telstar PAF Open kijkt terug op weer een succesvolle editie. Het tennistoernooi werd van afgelopen week drukbezocht en werden vele spannende wedstrijden gespeeld.

De stoelen en bankjes langs de kant en op het terras waren de afgelopen week bijna altijd bezet bij tennisvereniging PAF. Het mooie weer zorgde samen met vele en mooie wedstrijden voor een fantastisch tennistoernooi. Het succes bleek al uit de voortijdige sluiting van de inschrijving, omdat het maximum aantal deelnemers eerder was bereikt dan gedacht. Hierdoor duurde het toernooi zelfs langer dan een week, omdat in het voorweekend ook al van wedstrijden kon worden genoten.

Op zondag werd er in de finalewedstrijden gestreden voor de hoogste podiumplaatsen. De spannende wedstrijden trokken vele kijkers, ondanks de Wimbledon-finale, die op de achtergrond in Het Pafiljoen werd uitgezonden. PAF-spelers Bernd Egberink, Jelle van Eijndhoven en Bob Zoethout werden respectievelijk eerste, tweede en derde in de categorie heren enkel 4. In de damesvariant van deze topcategorie was Bea Jansen de beste, gevolgd door Esther van ’t Ende en Janine Menninga.

PAF, Tennis

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws