Teller stopt bij zeven treffers voor de Boys

| 01-06-2010

SV Zwolle en Zwolsche Boys hebben het publiek op het sportpark van Be Quick ’28, de gastheer van het tweede Zwols Kampioenschap Voetbal, getrakteerd op een waar spektakelstuk. De A1-teams van beide clubs scoorden er dinsdagavond lustig op los in een open wedstrijd. De teller stopte voor de Boys op zeven treffers, terwijl SV Zwolle viermaal wist te scoren. Dankzij de 4-7 zege is Zwolsche Boys verzekerd van een plek in de halve finale.

Lennart Prins, vrijdag al viermaal trefzeker, had andermaal een groot aandeel in de zege van Zwolsche Boys. De spits scoorde dinsdag twee keer, waaronder de belangrijke 1-1 in de 27ste minuut van de wedstrijd. SV Zwolle, eersteklasser, was kort daarvoor op een 1-0 voorsprong gekomen via een eigen doelpunt van Milos Lukic. In een spectaculair laatste kwartier voor rust, wisten beide ploegen nog twee keer te scoren. Max Klaasboer bracht Zwolle allereerst op 2-1, maar moest amper vijf minuten later al toezien hoe Zwolsche Boys de rollen had omgedraaid en via twee doelpunten van Melvin Hofman op voorsprong stond. Via William van Oene werd echter de rust met een 3-3 stand bereikt.

In de tweede helft was Zwolsche Boys heer en meester over SV Zwolle en dat betaalde zich in de 57ste minuut uit. Melvin Hofman stond aan het einde van een mooie aanval en schoot zeer beheerst zijn derde treffer van de avond binnen. Nadat Lukic - ditmaal wel in de goede goal - en Prins de groen-witten op een 3-6 voorsprong hadden gezet, mocht Hofman zelfs zijn vierde doelpunt maken. Het slotakkoord was echter voor SV Zwolle, dat via Klaasboer de eindstand nog op 4-7 bracht.

Voetbal, Zwolsche Boys, SV Zwolle, Zwols Kampioenschap Voetbal

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws