SVI komt snelle tegengoal niet te boven

| 11-09-2010

Het is tweedeklasser SVI zaterdagmiddag niet gelukt om de 7-0 nederlaag van vorige week weg te spoelen met een overwinning. Op eigen veld ging de formatie van trainer Henk Nieuwenhuis met 0-3 onderuit tegen Enter Vooruit. Desondanks zag Nieuwenhuis deze week een beter SVI.

Al in de zevende minuut kwamen de bezoekers uit Enter via een vrije trap op voorsprong. En doordat ook de 0-2 kort daarna viel, leek een herhaling van vorige week in de lucht te hangen. “Maar je zag vervolgens aan iedereen dat dat niet zou gebeuren. Wij hebben gevochten voor wat we waard waren. Zelfs met tien bleven wij aardig vooruit spelen”, aldus Nieuwenhuis, die in de 35ste minuut opnieuw een flinke domper kreeg te verwerken toen rechtsback Kristian Bril terecht met rood van het veld werd gestuurd. “Vervolgens hebben wij nog wel wat geprobeerd, maar Enter speelde het duel in de tweede helft prima uit.”

Zwolsche Boys
In dezelfde tweede klasse speelde Zwolsche Boys een krankzinnige wedstrijd. De ploeg van trainer John Beijen keek op bezoek bij AZSV in de rust tegen een 3-0 achterstand aan en tot overmaat van ramp werd het kort na rust ook nog 4-0. Toch gaven de Zwollenaren zich niet gewonnen. Door treffers van Wesley Bruins en Robert-Jan van der Wal werd het, met nog een half uur op de klok, weer een wedstrijd. Helaas voor Zwolsche Boys viel de 4-3 van Frank Beekers pas in de 85ste minuut, waardoor er te weinig tijd over bleef voor het maken van de gelijkmaker.

Voetbal, SVI, Zwolsche Boys, Tweede klasse H

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws