SVI houdt internationaal jeugdtoernooi

| 18-10-2010

Voetbalvereniging SVI organiseert op vrijdag 22 en zaterdag 23 oktober voor de eerste keer het internationale voetbaltoernooi ‘Tour Holland’. Vorig jaar werd al een dergelijk toernooi gehouden met deelname van Deense teams. Dit jaar is het in samenwerking met Euro-Sportring allemaal groter aangepakt en zal er een internationaal toernooi gehouden worden met teams uit Denemarken, Duitsland, Polen, Zweden, Zwitserland en Nederland.

Op het gebied van het aantal deelnemers is dit toernooi te vergelijken met de Hanze Trophy, het toernooi dat SVI al jaren tijdens de Paasdagen organiseert. Er zijn deelnemende teams in de leeftijdscategorie van 10 tot 16 jaar. Ook is er bij de C-junioren een poule voor meiden. Bij de B-junioren doen naast enkele Deense teams en SVI ook de Zwolse verenigingen HTC, Zwolsche Boys en Berkum mee. De 36 buitenlandse teams verblijven tijdens dit toernooi allemaal op Summercamp Heino. Hier kunnen zij zich na het voetballen op een voortreffelijke manier vermaken. Zo is er onder andere een zwembad, discotheek en bioscoop.

SVI heeft al jarenlang ervaring in de organisatie van grootschalige internationale toernooien. De Hanze Trophy, die jaarlijks tijdens de Paasdagen wordt gehouden, krijgt elke editie lovende kritieken. Voor SVI en haar vrijwilligers is het altijd een genoegen om gastheer te zijn. Zaterdag zal rond 16.00 uur bij SVI de prijsuitreiking plaatsvinden. Op zondag gaan de buitenlandse teams, na hopelijk een voortreffelijk weekend, weer naar huis.

Voetbal, SVI, Tour Holland

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws