SVI en Dutch Reds overhandigen cheque

| 08-06-2010

SVI en Dutch Reds hebben zaterdag een cheque van ruim 1.500 euro overhandigd aan stichting KiKa (kinderen kankervrij). Het geldbedrag is begin april bijeengebracht tijdens het internationale jeugdvoetbaltoernooi de Hanze Trophy, dat jaarlijks wordt georganiseerd door voetbalvereniging SVI. Op initiatief van Colin Latham van de Dutch Reds en SVI is tijdens het toernooi een verloting gehouden voor KiKa.

De Dutch Reds is een groep Nederlandse Liverpool-supporters die gezamenlijk activiteiten ondernemen, vriendschapsbanden creëren en goede doelen ondersteunen. Met Colin als enthousiast speler bij SVI kwam de samenwerking met de voetbalclub uit Zwolle-Zuid snel tot stand. Hoofdprijs van de verloting was een origineel door Liverpool-sterspeler Ferando Torres gesigneerd tenue.

Het jaarlijkse jeugdtoernooi bij SVI was de perfecte gelegenheid om geld in te zamelen voor KiKa en om kinderen en hun ouders bewust te maken van het feit hoe belangrijk onderzoek naar kinderkanker is. Uiteindelijk is een bedrag van maar liefst 1.501,50 euro bijeen gebracht, hetgeen een fantastisch resultaat is. Afgelopen zaterdag is tijdens een zonovergoten en zeer druk bezochte familiedag van SVI de cheque feestelijk overhandigd. Voor meer info over KiKa zie www.kika.nl.

SVI, Hanze Trophy, KiKa

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws